Tesco pályázat

1

A Tesco pályázat 2. helyezettjeként az eredeti Mezítlábas sétány ötletét el kellett vetnünk, így az Egyedülálló Szülők Klubjába járó anyukákat segítettük tisztító-és tisztálkodási csomaggal.

Kedves Válaszadó!

A Debreceni Egyetem kulturális mediáció mesterszakos hallgatóiként Nonprofit menedzsment tantárgy keretein belül szeretnénk pár kérdést feltenni Önnek, amely a civil szervezete (egyesület, alapítvány, nonprofit gazdasági társaság stb.) működésére vonatkozik.

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével! Köszönjük!

A kapcsolódás alapelvei

Süveges Gergő
Süveges Gergő, az Apakulcs című könyv szerzője mesél arról, milyen alapelveket ismert fel az apáinktól hozott mintákkal kapcsolatosan. Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár, február 25., 16:30.

Le a cipővel!

Mezítláb-kör létrehozása az Érsekkertben Ezen a helyen olyan különleges sétányon gyalogolhatunk, melynek murkolata eltérő anyagból készült. Megtapasztalhatjuk, milyen érzés - többek között - a nagyobb, meleg köveken, kisebb folyami kavicsokon, fakérgen, tobozokon, makkon, gyepen vagy homokban járni: ezáltal fejlődik a talpi érzékelés, felpezsdül a vérkeringés, s az ösvényeken elhelyezett akadálypályákon az egyensúlyozást is gyakorolhatjuk. A tevékenység magának a taposóösvénynek vagy -körnek a megvalósításában realizálódik. A diákokkal gyűjtött terményekből (toboz, gesztenye, makk) és egyéb alapanyagokból töltenénk fel a kijelölt területet. Így a fiatalok is jobban "magukénak érzik" a produktumot.