Köszönjük a Füzesabonyi Kertbarátkör és a Heves Megyei Népművészeti Egyesület nevében a rendezvényt a Megyeházán, ahol nagyszerű előadóktól nagyszerű előadásokat hallhattunk. Külön érdeme volt a rendezvénynek a konzultációs lehetőség.

Köszönjük a segítségüket  az alapítványunk új Alapító okiratának átírásához..

Megkaptuk a végzést, amiben elfogadták a módosításokat.

Üdvözlettel   M. Ágnes kuratóriumi elnök

Az alapítványunk is ott járt a Norma Alapítványnak a rendezvényén az 5 percünk a tiéd elnevezésű rendezvényen ahol a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa is bemutathatott egy kis filmet az alapítványunkról és ezt egy igen komoly zsűri értékelte pontokkal és 339 pontot érte el a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa így a 2 helyen állunk ! Dobogósok lettünk !! Ez azért is volt nagyon jó volt mert meg ismerhettük egymást, és más szervezetekkel munkáikkal is egy szóval tudunk egymásnak segíteni , és egymásnak tanácsokat, ötleteket adni !! Erről is szívesen mesélek majd még nektek ha szeretnétek mert ide nem lehet le írni olyan sok szép élmény tanácsok, ötletek, és tapasztalatokat is szereztünk !! Egyszóval a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa és Az Egri Norma Alapítvány Együtt működik a közel jövőben

Kedves Partnereink!

Köszönjük a munkátokat és az összegző évértékelést, az előadóknak pedig a szakmai és emberi segítségét, amit Tőlük kaptunk.

2014-re lelkesedést, derűt és erőt kívánunk Nektek!

R.István

Szia Mónika!

Köszönöm még egyszer a tegnapi képzésen való részvételem lehetőségét.

Nekem nagyon tetszett.

Erika

Kedves Mónika!

Nagyon köszönjük a segítséget. Nagy Krisztián ügyvéd úr nagyszerű választás volt, a civil törvény értelmezésével, a közhasznúsággal kapcsolatban igen felkészült, és nagyon segítőkész volt.
Örülünk, és köszönjük,  hogy ilyen lehetőséget kaptunk tőletek.
Ani

Tisztelt alapítvány tagsága és kedves Mónika nagyon szépen köszönjük a megtisztelő  figyelmet a részetekről és a nagyvonalú vendéglátást, kedvességet.Nagyon örültünk hogy ott lehettünk és egy nagyon komoly emberi kezdeményezésen szerepelhettünk. Jó magam és tanítványaim nevében mondhatom ha a sérült gyerekek, vagy más veletek szintén kapcsolatban álló cég , egyesület , közhasznú szervezet  vagy akikkel ti kapcsolatban álltok, és mi kellemes kikapcsolódást vagy esetleg felüdülést Boldog pillanatokat tudunk nyújtani akkor nagyon  szívesen, és örömmel, a rendelkezésetekre állunk.Köszönettel,Tisztelettel !! Szedlák Endre  Yamato Se

Kedves Endre!

Amióta megnyitottam az email címemet sok szép és érdekes levelet kaptam a barátnőmtől és küldtem tovább a másik barátnőmnek. Én az Egri Városi Bíróságon dolgoztam a Végrehajtási Lajtromirodában számítógépen először a Dos, majd a Windows rendszerben, de internet hozzáférésünk nem volt. Idehaza nem volt számítógépünk. 2011. decemberben karácsonyra vettük meg a számítógépet, de csak a férjem használta. Most már és is egyre többet használom és már sok érdekes és hasznos dolgot találtam.

A tanfolyamon is jól érzem magam és már sokat tanultam. Köszönöm a tanítást.

Üdvözlettel: T. Andrásné

Kedves Mónika!

Nagyon szépen köszönöm a segítségét a civil társaság alakítása ügyében. A könyvelő hölgy nagyon kedves volt, sok hasznos információval lettem általa gazdagabb, most már csak rajtunk múlik, hogyan használjuk fel ezeket.
Örülök, hogy megismertem az Alapítványukat, további jó munkát kívánok!

Üdvözlettel:
L. Zsuzsanna

Tisztelt  Várkonyi Szabolcs Úr!

Köszönöm  szíves  válaszát.
Valójában tisztában vagyok a lehetőségekkel, hiszen 10 évig voltam pályázati felelős, viszont azt tapasztalom, hogy egyre  kevesebb  a támogatás és kevés pályázat segíti a kulturális  egyesületek  működését, civil kapcsolataik erősítését, az utazásokat. A források egyre  szűkösebbek. (….)
Köszönöm  felajánlott segítségét, remélve a későbbiekben is támogatását.

Tisztelettel:
Sz. Istvánné