Hírlevél

Feliratkozom az alábbi hírlevélre:

Kérjük, feliratkozás után ellenőrizze a levélszemét (spam) mappáját is, előfordulhat, hogy a megerősítő levél oda érkezik.

Támogatóink

      
v h k sze cs p szo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 


Szervezetfejlesztés civil szervezetek számára


A Heves Megyei CIC egy szervezetfejlesztő tréningsorozatra hívja Önöket, civileket.

Az egymásra épülő, várhatóan négy alkalmas képzésre, olyan civil szervezetek jelentkezését várjuk, akik tudják azt vállalni, hogy szervezetüktől minimum 2 fő, ebből 1fő minden alkalmon részt vesz.

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tel.:+36 36 420 660;

E-mail: normaalaitvany@gmail.com

"Tisztelettel Köszöntöm Önöket!

Boros Csaba vagyok, pályaválasztási és karrier coach, tréner. Engem ért a megtisztelő feladat, hogy támogathatom Önöket, valamint az Önök által képviselt szervezeteket fejlődésük útján. 

Többször is fogunk találkozni az év során, ezeken az alkalmakon a civil szervezetek megalakulásától kezdve, szervezeti kultúra kialakításán át a hatékonyság eléréséig fogjuk vizsgálni a fejlődés útját szervezetre szabottan. Ezen az úton nem csak az Önök szervezete, hanem Önök is hasznos tudással gyarapodnak.

Néhány ezekből címszavakban: prezentációs technikák, marketingismeretek, szervezetmenedzsment, konfliktuskezelés, időmenedzsment. 

Nagy szeretettel várom a workshopokon, hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel, 

Boros Csaba"

www.boroscoaching.hu

www.facebook.com/boroscoaching/


 Megalakult az Önkéntes Kerekasztal


Az Egri Norma Közhasznú Alapítvány, az Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft., a Heves Megyei Család Esélyteremtési és Önkéntes Ház, a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete és az Egri Kulturális és Művészeti Központ IFI PONT Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda 2016. március 10-én megalakította az Önkéntes kerekasztalt!

A megállapodás keretében a tagok azért lépnek fel közösen, hogy megyei szinten egy olyan önkéntes kultúra valósulhasson meg, amely minden korosztály számára közvetíti a társadalmi felelősségvállalás, a közösségi szerepvállalás és annak a társadalomra tett pozitív hatását, egyben lehetőséget teremtsenek önkéntes tevékenységekbe való állampolgári bekapcsolódásra.

A jövőben helyi, valamint megyei szinten is együtt kívánnak működni az önkéntesség és az Iskolai Közösségi Szolgálat működésének, szakmai munkájának támogatása, sikeresebb megvalósítása, fejlődése érdekében.

Tv Eger híradás

 


Megváltozott a létesítő okiratok megfeleltetésének határideje!


 Az Országgyűlés 2016. március 1-jén elfogadta azt a törvényt, ami szerint a civil szervezetek létesítőokirataikat 2017. március 15-ig feleltethetik meg az új Ptk-nak.

A civil szervezetek mellett a vállalkozások is érintettek a témában, így esetükben a létesítőokirat frissítése és az úgynevezett feltőkésítés is kitolódik egy évvel.

A gördülékeny ügymenet érdekében kérem ne hagyja az utolsó pillanatra létesítő okiratának megújítását. A Heves Megyei CIC szolgáltatásaival az Ön rendelkezésére áll.

Jó munkát a módosításokhoz!

Tel.:+36 36 420 660;

E-mail: normaalaitvany@gmail.com

 


Adománygyűjtő buli az új menhelyért


 

2016. MÁRCIUS 25. péntek 17 óra

EGER BOLYKI-VÖLGY

Segítsen Ön is, hogy időben felépüljön az új menhely!

Eger és Egerbakta közé költözik a Állatokat Védjük Együtt Alapítvány Szövetkezet úti kutyamenhelye. Az eddig ötszáz négyzetméternyi terület nagyon szűkös volt a több mint 150 kutya és negyven macska számára, az új területen több mint négyezer négyzetméter jut majd nekik Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata jóvoltából.Az állatokat májusig költöztetik át, az új menhely kialakításához támogatók segítségét várja az alapítvány.

A belépőjegyekből származó bevétel 100%-ban az új menhely felépítését szolgálja.

Közreműködik:

Csézy

Cseh-Szakál Tibor

Gombos Katalin

DJ Petty

Wolf Dance TSE

Belépőjegy a helyszínen: 1.000 Ft + ha tudsz, akkor hozz magaddal kutya- vagy macskakaját.

Forrás: TvEger, Egri-menhely

 


 Microsoft Nonprofit Kapcsolat nap


 Menjünk a felhőbe vagy maradjunk a Földön? Mik a legújabb és leginnovatívabb felhőmegoldások? 

Social media stratégia, crowd funding, cloud? Mit jelentenek ezek a szavak civilek életében? 

Milyen nagyvállalati IT megoldások léteznek szinte ingyen a NIOK Alapítvány CivilTech programja, illetve a Microsoft Nonprofit program jóvoltából? 

A Microsoft Nonprofit Kapcsolat Nap egy olyan gondolatébresztő esemény, ami kitekintést ad egy olyan jövőre, ahol a civil szektornak ugyanazok a technológiai megoldások állnak rendelkezésére, mint a legnagyobb multiknak. A kérdés csak az, hogy tud-e élni a lehetőséggel! 

A rendezvény időpontja: 2016. április 8. 9.00-12.30 

Az esemény helyszíne: Microsoft Magyarország irodaközpont (1031- Budapest; Graphisoft Park 3.) 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Bővebben: msevents.microsoft.com; egrinormaalapitvany.hu


 „13600–Adhat Vonal” pályázat felhívás


 A 13600 - Adhat Vonal azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosítson. Mivel az Adhat Vonal az Invitel, a Magyar Telekom vezetékes és mobil, a Telenor, a Vodafone valamint a Blue mobile és MOL mobile ügyfelei számára elérhető, kiemelkedő lehetőséget biztosít az adománygyűjtő szervezetek számára azzal, hogy rendkívül széles körből kaphatnak adományokat.

A 13600 - Adhat Vonal azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosítson.

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány hazai mobil- és távközlési szolgáltatókkal (Magyar Telekom Nyrt., Telenor Magyarország Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., Invitel Távközlési Zrt.) partnerségben működteti a „13600 – Adhat Vonal” adománygyűjtő hívószámot, melyen keresztül közhasznú szervezeteket támogathatnak az adományozók.

Az Adhat Vonal célja:

A 13600 - Adhat Vonal azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosítson. Mivel az Adhat Vonal az Invitel, a Magyar Telekom vezetékes és mobil, a Telenor, a Vodafone valamint a Blue mobile és MOL mobile ügyfelei számára elérhető, kiemelkedő lehetőséget biztosít az adománygyűjtő szervezetek számára azzal, hogy rendkívül széles körből kaphatnak adományokat.

További információk:

egrinormaalapitvany.hu; Nonprofit.hu

 

Print Friendly, PDF & Email