MEGHÍVÓ

A Heves Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ

2017. november 17-én 16.30 órakor

a Megyeháza dísztermében (Eger, Kossuth L. u. 9. II. emelet) tájékoztatót rendez, melyen

Dr. Gál Kinga, európai parlamenti képviselő, az Európai Néppárt alelnöke

„Közös kihívások Európában - az Európai Unió jövője”

címmel tart fórumot.

A fórum főbb témái: európai értékeink védelme, az Unió jelenlegi kihívásai, a migrációs válság hatásai és kezelése Európában, a terrorizmus elleni küzdelem Európában.

A rendezvény házigazdája és köszöntőt mond: Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke

Mindenkit szeretettel várunk!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük részvételi szándékát a heves@europedirect.hu e-mail címen vagy a +36 36 521 480-as telefonszámon jelezze 2017. november 15-ig. A megadott e-mail címen várjuk a fórum témáihoz kapcsolódó kérdéseit, felvetéseit is.

Európai Tájékoztató Központ

3300 Eger, Kossuth L. u. 9.

Enyém a Pálya! Állásbörze és Karriernap

Kiállítás – Karrier tanácsadás –Előadások

Álláskeresők, középiskolások, egyetemisták, pályakezdők, pályamódosítók részére

2017. november 7.

EKE Rendezvényterem – Eger, Bartók tér 4.

Álláskeresők, középiskolások, egyetemisták, pályakezdők, pályamódosítók részére

További információ:  http://allasborze.hkik.hu/

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett állásbörze és karriernap egyik legfontosabb célja, hogy támogassa a munkaadók és munkavállalók könnyebb egymásra találását.

Az egész napos rendezvény egyrészről kiállítás, ahol a Heves megyei munkáltatók saját standjukon lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen vehessék fel a kapcsolatot az érdeklődő leendő munkavállalóikkal.

Másrészről karrier tanácsadás, ahol az előadói sarokban folyamatosan előadások hangzanak majd el álláskeresés, önéletrajzírás, karriertervezés, önmegvalósítás témakörében.

Az egész napos rendezvény alatt a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy a helyszínen elkészíthessék fényképes önéletrajzukat, vagy akár próbainterjún is részt vegyenek. Itt következmények nélkül kérdezhetnek a HR-esektől, kérhetnek személyes tanácsot.

A karriernapra várjuk az álláskeresőkön kívül a középiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdőket is, hisz diákmunkával, gyakornoki pozíciókkal, és duális képzéssel kapcsolatban is kínálnak lehetőséget a kiállító cégek, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya továbbképzési lehetőségekről, támogatási programokról is tájékoztatja az érdeklődőket.

A szakmai előadásokon keresztül a látogatók megtudhatják, hogyan készüljenek fel egy állásinterjúra, hogyan írjanak önéletrajzot, hogyan adják el magukat leendő munkavállalójuk részére. A felkészítéssel megelőzhető a bizonytalanság, az interjúk során keletkező feszültség, a próbainterjúk és személyes kapcsolatok révén a leendő munkavállalók önbizalomra tehetnek szert.