Fogyasztóvédelmi tájékoztató

Figyelem! Ingyenes helyhasználat

Kedves Civilek!

Engedjék meg, hogy az Új Nemzedék Közösségi Tér levelét továbbítsam Önök felé.

Tisztelet Civilek!

Egerben Az Új Nemzedék Kontaktpont iroda az idei évtől Közösségi Térként működik tovább. Ennek köszönhetően egy ingyenes lehetőséget szeretnék Önöknek kínálni. Azoknak a civilek, akik megbeszéléseikhez, programjaikhoz helyet, termet keresnek, nekik tudunk segíteni ebben térítésmentesen. Illetve, ha más közös célokat is találunk, akkor közös költségvetésben is gondolkozhatunk 1-1 program alkalmával. (például előadok meghívása)

A programok, megbeszélések feltétele, hogy lehetőleg ingyenesek legyenek a résztvevők számára és előny, ha az ifjúsági korosztály is érintett. (12-30)

A részletek egyeztetésével kapcsolatban keressenek ezen az elérhetőségen:

Körtvélyesi Dóra

ifjúságszakmai koordinátor

30/577-4831

kortvelyesi.dora@unp.hu

Üdvözlettel,

Körtvélyesi Dóra

Új Nemzedék Közösségi Tér│Eger

3300 Eger, Érsek utca 8.

Mobil: +36 30 577 4831.

Email: kortvelyesi.dora@unp.hu

Web: www.ujnemzedek.hu

II. Ifjúságügyi kongresszus

Összebeszélünk – II. Ifjúságügyi Kongresszus EGYMÁSRA UTALVA címmel kerül megrendezésre, 2016. augusztus 26-27-én (péntek-szombat) Komáromban és Észak-Komáromban

(1 óra út Budapesttől, 5000 forint szállással, étkezéssel programmal stb.). A konferencia nyelve: magyar.

A rendezvény vár valamennyi az ifjúságügy iránt érdeklődőt, de elsősorban az ezt (is) hivatásuknak tekintőket: pedagógusokat, a neveléstudomány képviselőit, szociológusokat, szociális munkásokat, politológusokat, pszichológusokat, ifjúságsegítőket, civil vezetőket stb.