„Civil Alap szakmai programok megvalósítása 2017”

A támogatásra fordítható pénzkeret: 6.000.000,- Ft

A pályázat célja:

Az Eger város területén működő civil szervezetek közösség érdekében végzett szakmai programjainak, közcélú tevékenységének támogatása, a helyi civil szektor közéleti részvételének segítése.

Támogatás igényelhető:

A szervezet alapszabályában/alapító okiratában rögzített tevékenységi köréhez kapcsolódó szakmai programok (rendezvények, képzések, konferenciák, szolgáltatások) lebonyolításának költségeire.
Előnyben részesülnek azon szervezetek pályázatai, melyek a helyi értékekre épített, a várost népszerűsítő, helyben megvalósuló, és a hálózati együttműködést célzó programokat valósítanak meg, valamint akik az egri polgárok, civil társaságok igényeit, vagy más civil szervezetek munkáját szolgáltatásaikkal segítik.

A pályázaton részt vehet:

Bíróság által bejegyzett, egri székhellyel rendelkező jogi személyiségű civil szervezet, illetve a nem egri székhelyű szervezet egri tagszervezete/tagozata, amelynek nincs köztartozása, illetve az önkormányzat felé fennálló lejárt elszámolási kötelezettsége.

Benyújtási határidő:

2017. március 24.(péntek) - a postára adás utolsó napja

Pályázati adatlap és pályázati útmutató innen letölthető.

Információ kérhető:

EMJV Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Iroda;

személyesen: Zakarné Tóth Brigitta civil referens (Kossuth Lajos u. 28. I. em. 127.);

telefonon: +36 36 521-978, +36 20 996-5050 számokon, illetve a zakarne.brigitta@ph.eger.hu e-mail címen.

Forrás:www.eger.hu

Határidő: