Hírlevél

Feliratkozom az alábbi hírlevélre:

Kérjük, feliratkozás után ellenőrizze a levélszemét (spam) mappáját is, előfordulhat, hogy a megerősítő levél oda érkezik.

Támogatóink

      
v h k sze cs p szo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

 


Családi Jóga Nap Egerben


 

Az Egri Norma Alapítvány ismét egy kiválló programmal örvendezteti meg az egri lakosokat. A rendezvényre látogatókat családi programokkal, egész napos jóga foglalkozásokkal, népi játszóházzal, kézműves sarokkal, zenei és táncos előadásokkal várjuk.

 


Keresd és szeresd a TERET


 

Mi történik majd Egerben? Kerestünk és találtunk! A Balassi Bálint Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Sebestyén Tagiskola udvarát fogjuk szeretni.

Mégis hogyan? Az Örökös Ökoiskola címmel rendelkező suli udvarának árnyékosabb részeire fogunk padokat építeni, valamint egy aranyos kis kerti tavat telepíteni.

Mire van szükségünk? Lelkes önkéntesekre! Legyél tanár vagy diák, öregdiák, szülő vagy nagyszülő, hobbi kertész vagy tehetséges ezermester, köztünk a helyed!

Mikor? 2017.06.17. 9:00-tól

Hol? Balassi Bálint Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Sebestyén Tagiskola (Eger, Vallon u. 2.)

Ha csatlakoznál hozzánk vagy bármilyen kérdés felmerült benned keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 30/720-8033; eger@unp.hu Gyertek és szeressük együtt a teret.

forrás: www.facebook.com/ujnemzedek


Figyelem!


Mondvacsinált indokkal keres fel egyesületeket, alapítványokat egy cég, aki a beszámoló hiányos beküldésére hivatkozva pénzért cserébe ígéretet tesz, annak javítására.
Óvakodjanak tőlük és semmilyen megbízást ne írjanak alá a könyvelőjükkel való egyeztetés nélkül!
A beszámolókat le tudják ellenőrizni a www.birosag.hu oldalon!

Print Friendly, PDF & Email