Adózási tájékoztató nap

A Heves Megyei CIC a NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóságával közreműködve tájékoztató napot szervez. A találkozó témája a személyi jövedelemadó felejánlásával és fogadásával kapcsolatos tudnivalók. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Időpont:2016.április 25. hétfő 15.00

Helyszín: Eger, Megyeháza - Telekessy-terem

A rendezvény regisztrációhoz kötött.

Tel.:+36 36 420 660

E-mail: normaalapitvany@gmail.com

Szervezetfejlesztő tréning civil szervezeteknek

A Heves Megyei CIC egy szervezetfejlesztő tréningsorozatra hívja Önöket, civileket.

Az egymásra épülő négy alkalmas képzésből már 1 alkalom megvalósult. Ez az utolsó lehetőség, hogy jelentkezzenek a képzésre.

Olyan civil szervezetek jelentkezését várjuk, akik tudják azt vállalni, hogy szervezetüktől minimum 2 fő, ebből 1fő minden alkalmon részt vesz.

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Egri Norma Alapítvány -  Eger, Deák Ferenc u. 59. 16.30

Tel.:+36 36 420 660;

E-mail: normaalaitvany@gmail.com

"Tisztelettel Köszöntöm Önöket!

Boros Csaba vagyok, pályaválasztási és karrier coach, tréner. Engem ért a megtisztelő feladat, hogy támogathatom Önöket, valamint az Önök által képviselt szervezeteket fejlődésük útján.

Többször is fogunk találkozni az év során, ezeken az alkalmakon a civil szervezetek megalakulásától kezdve, szervezeti kultúra kialakításán át a hatékonyság eléréséig fogjuk vizsgálni a fejlődés útját szervezetre szabottan. Ezen az úton nem csak az Önök szervezete, hanem Önök is hasznos tudással gyarapodnak.

Néhány ezekből címszavakban: prezentációs technikák, marketingismeretek, szervezetmenedzsment, konfliktuskezelés, időmenedzsment.

Nagy szeretettel várom a workshopokon, hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,

Boros Csaba"