Civil szervezetek adatbázisa

SZERVEZET NEVEcsökkenő sorrend VÁROS CÍM TEVÉKENYSÉGI KÖR
Egri Végvár Polgári Körök Egyesülete Eger Bajcsy-Zsilinszky u. 9. Nem párt jellegű politikai szervezet kulturális és szabadidős tevékenység szervezése a polgári értékrend tükrében
"A Heves Megyei Judo Sportért Alapítvány" Eger Kovács Jakab u. 110. judo
"A Lámpás" Alapítvány Gyöngyös Kócsag út 40. Gyermek- és ifjúságvédelem a tanulók kulturális, sport és szabadidős tevékenységének fejlesztése
"Agria Alkoholizmus Elleni Klub" Eger Baktai út 38.
"Az Egri Számítástechnikai és Rehabilitációs Szakképzésért" Alapítvány 3300 Eger Mátyás király út 165. Többcélú és egyéb oktatás iskolarendszerű, iskola rendszeren kívüli, megváltozott munkaképességüek át- és továbbképzése
"Egyenlőbb Holnapért" Alapítvány 3300 Eger Fügedy János u.32. Idősek támogatása
"Füzesabonyi Természetbarát Egyesület" Füzesabony Tárkányi út 4. Szabadidős és hobbitevékenység természetjárás technikai és szervezési feltételeinek segítése
"Mondjunk Mancsot!" Terápiás és Segítőkutyás Közhasznú Egyesület Eger Bajcsy-Zsilinszky u. 9. Állatvédelem A kutyás terápiával, mint komplex egészségügyi és rehabilitációs célú prevencióval, valamint habilitációval és rehabilitációval foglalkozó intézményekkel és személyekkel való konstruktív kapcsolattartás.
1956. Szellemében Eger Városért Alapítvány Eger Dobó István tér 2. Településfejlesztés Településfejlesztés
21. Századért Alapítvány Heves Dobó út 29. Felnőttoktatás Kulturális tevékenység
212. sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány Eger Dr. Nagy János u. 10. Szabadidős és hobbitevékenység nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, kulturális tevékenység, természetvédelem, állatvédelem, környezetvédelem
3375. sz. Egri Civitan Club Alapítvány Eger Bajcsy-Zsilinszky u. 9. alapítvány sérült emberek támogatása
4 H Természetbarát, Sport és Szabadidő Klub - Szamóca Természetjáró Kör Kompolt Fő út 2. Köztestület
5. sz. Iskolánkért Gyöngyös Alapítvány Gyöngyös Budai Nagy Antal tér 10.
56-os Szövetség Heves Megyei Jogú Regionális És Eger Megyei Jogú Városi Szervezete Eger Eszterházy tér 6.
A Boldog Időskorért Alapítvány Eger Fügedy János u. 32. alapítvány
A Bükkszenterzsébeti óvodás gyermekekért és óvodájukért alapítvány Bükkszenterzsébet Szabadság u. 84. Gyermekoktatás Kulturális tevékenység
A Cytologiai és Szövettani Diagnosztika Fejlesztésével a Rák Megelőzéséért Alalpítvány Eger Széchenyi István u. 27. Kórházi és intézeti ellátás támogatása Egészségügy
A Fejllődő Észak-Heves Megyéért Közhasznú Egyesület Verpelét Keleti Fény út 1. Településfejlesztés Településfejlesztés, lakásügy
A Fejlődő Észak-Heves Megyéért Közhasznú Egyesület Verpelét Keleti Fény út 1. Településfejlesztés, lakásügy
A Francia Nyelvért és Konyháért Alapítvány Hatvan Gedeon Béla u. 5.
A Füzesabonyi Gyermekek Tanulását, Nyelvtanulását és Kulturális Életét Segítő Alapítvány Füzesabony Felszabadulás u. 28/A Kulturális tevékenység
A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány Füzesabony Szabadság út 33. Kulturális örökség megőrzése tehetséges tanulók támogatása
A Gyöngyösi Amatőr Színjátszásért Közhasznú Egyesület Gyöngyös Barátok tere 3.
A Gyöngyösi Oktatásért és Kulturáért Alapítvány Gyöngyös Kisfaludy Károly út 6. Többcélú és egyéb oktatás Oktatási tevékenység
A Gyöngyösi Platán Úti Óvodáért Alapítvány Gyöngyös Platán u. 1/1.
A Gyöngyösi Zsidó Emlékek Megőrzéséért Alapítvány Gyöngyös Szent Bertalan u. 5. Kulturális örökség megőrzése Kulturális tevékenység
A Gyöngyössolymosi Napköziotthonos Óvoda Óvodásaiért Alapítvány Gyöngyössolymos Szabadság út 164.
A Gyöngyöstarjáni Iskolás Gyermekekért Alapítvány Gyöngyöstarján Jókai Mór tér 5. Gyermekoktatás Kulturális tevékenység
A Hatvani 5-ös Iskoláért, Uszodáért Alapítvány Hatvan Kertész u. 5. Gyermekoktatás Kulturális tevékenység
A Heves Megyei Judo Sportért Alapítvány Eger Kovács Jakab u. 110. Sporttámogatás judo
A II. Világháború Erki Áldozatainak Emlékmű Alapítványa Erk Fő tér 1.
A Jövőért Szociális, Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány Füzesabony Rákóczi Ferenc út 19.
A Kékestetői Gyógyintézetben Ápolt Betegekért Alapítvány Gyöngyös 3200 Gyöngyös,Kossuth u.9. Egészségkárosultak támogatása Egészségügy
A Kerecsendi Római Katolikus Templom Felújításáért Kerecsend Fő út 55. Egyéb
A Kommunikációs Nevelésért Egyesület Eger Barkóczy u. 5.
A Korszerű Adácsi Iskoláért Alapítvány Adács Rákóczi út 20-24. Gyermekoktatás Kulturális tevékenység
A Közgazdasági Szakoktatásért Alapítvány Eger Klapka György u. 7. Gyermekoktatás Oktatás
A Közjóért - Pro Bono Publico - Alapítvány Füzesabony Rákóczi Ferenc út 55. Többcélú és általános szociális ellátás Szociális ellátás
A Labdarúgás Jövőjéért Utánpótlás Alapítvány Eger Dobó István tér 6/A Sporttámogatás pénzügyi támogatás, utánpótlás, labdarúgás fejlesztése